AlgemeenLogo van kamervooreenuur.nl behorend bij kamer reserveren openings blog

We zijn live!

Een spannend en leuk moment. We hebben veel werk verzet om twee kamers op onze locatie in te richten zodat jullie ze kunnen huren voor korte tijd. We zijn zelf ervaren met hotelbezoek en met een kamer reserveren op vreemde momenten en de ongemakkelijke uitwisseling van zaken bij de receptie. Neem nou het terugbrengen van de sleutel, terwijl je nog geen 3 uur geleden de sleutel aannam. Je hoort de jongens en meiden achter de balie denken… ja, ja….. En zeg nou zelf: het is toch ook best gek en ook zonde van de reservering als je een kamer een heel nacht ongebruikt laat.

De behoefte is er echter wel. Dat kun je op je klompen aanvoelen. Soms wil je je met z’n tweeën (of ms drieën) even terugtrekken voor een intiem moment. Gewoon even weg van de grote snelle nieuwsgierige wereld. Of dat nou met een oude bekende is, of iemand waarmee je nog maar net mee in overeenstemming bent gekomen maakt voor ons niet uit. We hebben twee ruimtes ingericht voor kortstondig verblijf. Van 1 uurtje tot in totaal 4 uur lang. Zonder pottekijkers. Zonder andere mensen op de andere kamer. Discretie is ons product. En daarmee een groot goed.

Maar we vinden het best spannend. Slaat dit idee wel aan? Komen er wel gasten? Zijn er wel genoeg mensen bereid om er voor te betalen. Allemaal vragen waar we de komende spannende tijd antwoorden op gaan krijgen. We hopen dat jullie ons daarbij helpen!

Interesse gewekt? Kijk gerust rond op deze site.. En schroom niet om je partner(s) in crime mee op avontuur te nemen bij ons en een kamer te reserveren!

Kamervooreenuur.nl