Veel gestelde vragen beantwoorden we hier

Wat is het adres?

Het adres geven wij niet prijs op deze website. We zetten het zelfs niet in je reservering die we je per mail versturen ter bevestiging. We sturen je het definitieve adres aan je geverifieerde mobile nummer per sms toe. Zo garanderen we jouw privacy en zorgen we voor een zo discreet mogelijke manier van afspreken.
We zitten ongeveer 10 a 15 minuutjes bij de kruising van de A50/A1 af. Daarmee kan je je planning qua reistijd in ieder geval vast voorbereiden

Mag er gerookt worden? (nieuw!)

Roken is in het gehele huis (incluis voorportaal) verboden!

Wij snappen dat het voor sommigen het ultieme genot is om na het hoogtepunt even een sigaretje op te steken, maar wij hebben de rook en de geur daarvan liever niet.
Daarom is roken binnen in het geheel verboden. Ook in het voorportaal bij de deur. Wij houden daarmee onze gelegenheid prettig voor onze niet rokende gasten.

Kan ik cash betalen?

Dat kan. We accepteren alleen geen briefjes van €200 en €500, maar we kunnen ons goed voorstellen dat cash betalen jouw voorkeur heeft om allerlei ingewikkelde regels op bankafschriften te voorkomen. Als die bankafschriften geen probleem zijn, en je betaalt liever electronisch, dan regelen we de betaling met een tikkie als je incheckt. Op je bankafschrift komt een neutrale bedrijfsnaam te staan.

We vragen voor de Livingroom een borg van €100,- die je aan het eind weer terug krijgt als alles weer wordt achtergelaten zoals het is aangetroffen.

Borg en verantwoordelijkheid (nieuw!)

We vragen voor de Livingroom een borg van €100,- die je aan het eind weer terug krijgt als alles weer wordt achtergelaten zoals het is aangetroffen.

Je borg raak je o.a. kwijt als je:

  • Er tóch gerookt is. Dit geldt voor het gehele pand; ook het voorportaal en het toilet
  • Als er dingen kapot zijn gegaan, door oneigenlijk gebruik

We geven de borg alleen terug aan degene die de borg heeft betaald. Hij of zij is persoonlijk verantwoordelijk voor huur voor de gehele periode inclusief eventuele gasten en hun gedragingen.

Staat mijn auto in het zicht? / Parkeren? (nieuw!)

Je kunt je auto op ons eigen terrein zetten, onzichtbaar vanaf de weg. Een weg waar overigens weinig doorgaand verkeer is. Dus de kans dat je auto met kenteken wordt gespot is niet erg groot.
We staan er wel op dat je de auto(‘s) zo ver mogelijk achter op ons terrein zetten en niet op de openbare weg of voor op het terrein. Dit ook vanwege de omwonenden en de discretie van de locatie.

Wie is er in het pand aanwezig als ik er ook ben?

In principe niemand anders dan jij, je partner-in-crime en een of twee personen van de organisatie van Kamervooreenuur.nl. Zelfs geen andere gasten tot een uur voor en na jouw bezoek.. Er is altijd maar één kamer tegelijk geboekt; anders zul je net zien om uitgerekend die éne persoon tegen te komen. Dat willen we pertinent voorkomen. De personen van Kamervooreenuur.nl zijn er om de financiën met je te kunnen regelen, de overdracht van je extraatjes te verzorgen, en om op het pand en de omgeving te letten, als jij even heel ergens anders met je hoofd zit. We houden je graag in die zevende hemel; wij doen de rest.

Is het legaal?

Wij mogen zelf weten of wij onze slaapkamers voor een korte tijd aan anderen uitlenen. Dat we daarvoor een onkostenvergoeding vragen om de boel netjes te houden en de inwendige mens te verzorgen is niet meer dan logisch. We beschouwen jou en je partner-in-crime bovendien als gelijkgestemden en zijn daarom vrienden van ons.
Of vreemdgaan legaal is, is voor ons een calvinistische discussie, waar wij onze mening met deze dienst al over geven. Leef en laat leven, en geniet voordat het te laat is. Bovendien: de persoon waar je mee komt, is toch je partner voor dat moment?
De corona-crisis zorgt uiteraard wel voor wat beperkingen in het kader met wie je wel of niet samen mag zijn. Wij gaan er van uit dat jullie elkaar kennen en laten het vooral jullie verantwoordelijkheid.. Wij zijn zelf partners en mogen nog 3 mensen op bezoek hebben. We hebben nooit meer dan één kamer tegelijk geboekt. We houden bovendien netjes 1,5 meter afstand en beperken het contact tot een minimum. Hiermee voldoen we zo goed mogelijk aan de huidige regels.

Kan ik een ruimte meerdere dagen achter elkaar boeken?

Nee. Dat staan wij niet toe. Wij zijn geen bordeel en willen ook niet als zodanig opereren. Daarom is een halve dag (1 dagdeel, of 4 uur) ook de langste periode die je bij ons per keer kan boeken. Mocht je nou écht een speciaal plan hebben met je partner en met of haar écht een hele dag willen boeken, dan treden we graag met je in overleg. Uiteraard ben je wel meerdere keren bij ons welkom. Zolang je reserveert en op komt dagen zijn we blij met je.

Kan ik met meer dan 2 personen op de kamer?

Even buiten de Corona regels om, is The Bedroom geschikt voor maximaal 3 personen tegelijk. The Livingroom is geschikt voor meerdere mensen tegelijk en is daarom geschikter voor groepsontmoetingen.

Kan ik de ruimte voor langer dan 4 uur huren?

Wij krijgen vaak de vraag of de kamer niet voor een hele dag te huren is. Wij snappen de intentie hierachter. Wij willen juist dat voorkomen. Wij stellen de ruimtes expliciet niet beschikbaar als ‘vaste ontvangstruimte’ om achter elkaar gasten te ontvangen.

Ik had gereserveerd en niet afgezegd. Wat nu?

Tja. Onze dienst is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. We kunnen ons in kader van discretie van onze klanten niet permitteren om afspraken niet na te komen, en dat permitteren we jou dus ook niet. Bij je reservering heb je je telefoonnummer en een email adres opgegeven en deze is door je gebrek aan communicatie en daarmee je aantoonbare onbetrouwbaarheid geblokkeerd voor nieuwe boekingen.

Ik heb een kennis en die wil ook wel eens komen. Krijg ik commissie als ik hem doorverwijs?

We zijn uiteraard altijd blij als we door mond-op-mond reclame nieuwe bezoekers krijgen. We denken er over na om hier een beloning tegenover te stellen. Laat de persoon in kwestie in ieder geval bij de boeking in het opmerkingen veld jouw naam, emailadres en je laatste boekingsnummer vermelden.

Mijn vraag staat niet bij deze veel gestelde vragen. Maar ik vind wel dat ie er bij zou moeten staan. Wat nu?

Stel je vraag dan via twitter aan ons. We voegen hem dan graag toe aan deze veel gestelde vragen lijst. Onze twitteraccount is: @kamervooreenuur. We vinden het sowieso leuk als je ons volgt.